Platform Duurzaam Rijnmond

Nieuws

New Business Radio interview directeur Platform Duurzaam Rijnmond

27-05-2019
Peter van der Pluijm was te gast bij New Business Radio voor een interview over: ...
Lees meer »

Platform Duurzaam Rijnmond presenteert in oktober nieuwe website.

10-05-2019
Naast het openen van het Center for Sustainable Investment & Partnerships ...
Lees meer »

Bekijk alles »

Agenda

Er zijn (nog) geen items gevonden.

Bekijk alles »

Partners

Heeft u interesse om betrokken te zijn bij het 'Platform Duurzaam Rijnmond', vraag dan hier informatie aan!

LinkedIn groep

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze LinkedIn groep:

Platform Duurzaam Rijnmond

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Volg ons op socialmedia

linkedin

ING

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine en levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. Door onze uitgebreide ervaring en deskundigheid, uitstekende dienstverlening en wereldwijde activiteiten kunnen wij inspelen op de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Financiële dienstverlening speelt een belangrijke rol in het creëren van een gezonde en duurzame wereld. We moeten niet alleen zelf duurzamer worden door onze directe voetafdruk te beperken, maar ook kijken naar de keuzes die wij maken met de financiering van, het beleggen en investeren in en de dienstverlening aan onze klanten. Duurzaamheid is direct geïntegreerd in de kern van onze bedrijfsstrategie.

Ons doel is mensen in staat te stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen en dat is waar duurzaamheid om draait, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Duurzaamheid gaat om eerlijk delen en eerlijk zakendoen met de generaties van nu en van morgen. Om maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen moeten we mensen helpen steeds voorop te blijven lopen. Duurzaamheid is een voortdurend proces. Het is ons doel er voor te zorgen dat onze klanten op de lange termijn succesvol zijn door hen op het duurzame pad te zetten, door ze voor nu en in de toekomst veerkrachtiger te maken.

Hoe pakken we dit aan? In de eerste plaats door de financial empowerment van mensen te bevorderen. In deze onzekere financiële tijden met grotere werkloosheid en inkomensongelijkheid maken onze klanten zich steeds meer zorgen. Wij willen ze steunen met tal van diensten waaronder financiële voorlichting, ondersteuning bij financiële nood en hulp bij het opstarten van een nieuw bedrijf.

In de tweede plaats willen wij zakelijke klanten helpen hun bedrijven duurzamer te maken. We willen ze helpen omgaan met brandstof- en energievraagstukken en de schaarste in grondstoffen en hulpbronnen. Daarnaast willen we projecten en ontwikkelingen blijven financieren die de maatschappij vooruithelpen naar een duurzamere toekomst.

http://www.ing.com/Over-ons/Profiel-Fast-facts/Profiel.htm

http://www.ing.com/ING-in-de-Samenleving/Duurzaamheid/INGs-Sustainability-Direction.htm

« Terug