Platform Duurzaam Rijnmond

Nieuws

Deelname Koploper overlegbijeenkomst op uitnodiging.

12-11-2017
Platform Duurzaam Rijnmond zoekt kansen om de economie duurzaam te ...
Lees meer »

Inschrijving Koploperoverleg woensdag 13 december in het Rotterdam Airport Hotel gestart.

09-11-2017
Uitnodiging Koploperoverleg Woensdag 13 december van 09.30 tot 12.30 uurBest ...
Lees meer »

Bekijk alles »

Agenda

Er zijn (nog) geen items gevonden.

Bekijk alles »

Partners

Heeft u interesse om betrokken te zijn bij het 'Platform Duurzaam Rijnmond', vraag dan hier informatie aan!

LinkedIn groep

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze LinkedIn groep:

Platform Duurzaam Rijnmond

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Volg ons op socialmedia

linkedin

Strukton Worksphere (duurzaam bouwen) partner van het Platform Duurzaam Rijnmond.

18-03-2016

Het koplopersnetwerk van het Platform Duurzaam Rijnmond is opnieuw uitgebreid. Dit keer is Strukton Worksphere als partner tot het kennisplatform toegetreden.
Het koplopersnetwerk breidt zich in alle (top)sectoren uit tot een voor de regio belangrijke speler, met vooraanstaande kennispartners en MVO koplopers die de krachten willen bundelen en een bijdrage willen leveren aan het duurzaam versterken van de economie in de Regio Rijnmond.
Vanuit het koplopersnetwerk worden themagerichte kennis- en netwerkbijeenkomsten op directie- en managementniveau georganiseerd en samenwerkingsverbanden opgezet. Het platform groeit en gaat zijn organisatie, netwerk en activiteiten uitbreiden. Het is begonnen met het selecteren van kandidaten voor de Raad van Advies en met het opzetten van een omvangrijk beslissersnetwerk. Een landelijk netwerk van ondernemers, directeuren, managers en bestuurders die het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel hebben staan en actief zijn in de Regio Rijnmond.
Partner:
Wilt u zich als vooraanstaand bedrijf binnen uw sector of als MVO koploper bij het Platform Duurzaam Rijnmond aansluiten en deelnemen aan het kennisplatform.
Meldt u dan aan als partner en stuur uw verzoek naar secretariaat@platformduurzaamrijnmond.nl
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten zijn slechts € 495,00 per jaar (excl. btw)
Donateur (persoonsgebonden):
Wilt u individueel als ondernemer, directeur, manager of bestuurder aan het nieuwe beslissersnetwerk deelnemen, uw netwerk vergroten en alleen de kennis- en netwerkwerkbijeenkomsten op directie- en managementniveau bijwonen meldt u dan aan als donateur bij het secretariaat@platformduurzaamrijnmond.nl 
Wij sturen en dan het aanmeldingsformulier en het voorlopige programma. De kosten voor het donateurschap zijn slechts € 275,00 per jaar (excl. btw) 

 

 

   

« Terug